Ontbijt en lunch

Ontbijt

OntbijtBij Hooi verwelkomen we je al bij het ochtendgloren. Als de hanen kraaien op de nabijgelegen boerderijen, serveren wij onder andere warme havermout met biologische appels uit de moestuin, knapperige croissants met prijswinnende zoute roomboter en zelfgemaakte jam. Daar hoort natuurlijk een vers gelegd eitje bij van een blije kip.

Smoothies, eco-thee & koffie

Geef jezelf een vitamineboost met onze smoothies bomvol groenten & fruit die rechtstreeks van het land komen. Ontwaak met thee van verse goudsbloemen of lavendelbloesem van Tea Bar of Braziliaanse eco-koffie van de heren van white label coffee. Deze twee mannen met harten van goud trainen ons om de beste cappuccino’s en espresso’s te maken. Lust je daar een punt amandel-pistachetaart bij?

 

Lunch

Hooi serveert lunch tot in de namiddag. We besmeren onweerstaanbaar lekkere desemboterhammen van bakker Menno (biologisch & zonder gist en broodverbeteraars) lekker dik met onder andere zelfgemaakte eiersalade. Ook staan er frisse salades of juist warme soepen op het menu, zoals onze wortel-aardappelsoep met komijn en geitenkaas.

Ontbijt & lunch voor sporters

Voor hardlopers, fietsers, bootcampers en andere fanatiekelingen hebben we een speciaal vezelrijk ontbijt- en lunchgerecht waarmee je uren vooruit kan. Denk aan onze overnight oats, een lekker stevig ontbijt met rood fruit, banaan, havervlokken, lijnzaad en kokosmelk.

Hooi tea

Om je vingers bij af te likken: een driegangen High tea, met onder andere scones met jam en clotted cream, chocolade taart, sandwitches, fruit en diverse verse theesoorten. Dit alles voor 21,- euro p.p. Bel graag minimaal een dag van tevoren om te reserveren!