Meer over HOOI

Van boerenyoghurt met rood fruit tot desembrood met biet-mierikswortelspread: bijna alles op ons menu komt rechtstreeks van biologische bakkerijen, moestuinen en boerderijen uit de omgeving. Zo maken onze producten weinig kilometers, is alles op je bord kakelvers én ondersteunen we lokale ondernemers.

 meer-over-hooi

Producten met een verhaal

Achter elk product bij Hooi schuilt een inspirerend verhaal. Verhalen die we met plezier aan je vertellen. Net zoals de tuinders de tijd nemen om hun groenten te kweken, nemen wij de tijd voor onze gasten. We vertellen je trots over onze handgemaakte jam, afkomstig uit de moestuin in Maarschalkerweerd. Over hoe de heerlijke augurken van Domstad Tafelzuur worden gemaakt. En waarom we voor de biologische kazen uit Rhenoy en de Kromme Rijnstreek kiezen. Ons streven is om zoveel mogelijk in te kopen bij Utrechtse ondernemers. Alleen als zij niet de kwaliteit en puurheid bieden die wij verlangen, wijken we uit naar andere plaatsen.

 

Vegetarisch & glutenvrij

Volg je een speciaal dieet, ben je vegetariër, veganist of heb je een allergie? Bij Hooi kun je onbezorgd smikkelen. We hebben onder andere glutenvrij kokosbananenbrood, sojayoghurt met fruit en noten en vegetarische salades op de kaart staan. Heb je suggesties? Stop een briefje in ons schort! Wij stellen de menukaart samen op basis van de wensen van onze gasten.

Als het druk is doen we ons best een plekje voor je te creëren. Kinderen en kinderwagens zijn welkom! Rek je uit, lees een krantje, voel je thuis. In de zon op ons terras, binnen voor het raam of samen aan een houten tafeltje.