Leveranciers

white label coffee

 

white Label coffee

 

white label coffee is een kleinschalige, Amsterdamse koffiebranderij waar de unieke en bijzondere kenmerken van koffie centraal staan. white label staat voor openheid en werkt met mensen die zij vertrouwen en die dezelfde visie delen. De HOOI blend bevat 50% Braziliaanse bonen die zorgen voor de notigheid, chocolade en vanille voor een toegankelijke basis. 25% zijn Nicaraguaanse bonen en zorgen voor een uitdagend element door de funky zoetheid en het fruitige aroma. De overige 25% zijn bonen uit Rwanda en zorgen voor honingzoetheid en een beetje fruitigheid (mandarijn).

Onze HOOI blend is lichter gebrand dan je doorgaans in horeca aantreft en heeft daardoor meer aroma van de koffie zelf en minder bitters en scherpte die wijzen op de (ver)branding van koffie.

white label coffee wordt direct afgenomen bij de boer. Dit vinden wij belangrijker dan het dragen van een keurmerk. Een boer of handelaar die bouwt aan kwaliteit draagt namelijk uit zichzelf al zorg voor de koffieplant, zijn omgeving en de mensen die ermee werken.

 

Lindenhoff

 

Lindenhoff

 

Lindenhoff is een boerderij met groothandel in Baambrugge. Het belangrijkste criterium is dat alles draait om smaak. De meeste door Lindenhoff geselecteerde producten zijn als biologisch aangemerkt, maar de boerderij voert zelf geen keurmerken. Er wordt gestreefd naar het zo lekker en gezond mogelijk produceren van voedsel, op een manier die het welzijn van dieren voorop stelt en die de aarde intact laat voor een volgende generatie. Keurmerken hebben dan nauwelijks meerwaarde en kunnen zelfs remmend werken. Lindenhoff levert aan HOOI boerenboter en yoghurt, dagverse eieren, biologische groenten en nog veel meer.

 

Bijzondere Taarten Fabriek

 

 

Vanaf 2018 nemen wij verschillende taarten af bij de Bijzondere Taarten Fabriek. “Een sociaal initiatief met als doel om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te laten participeren. Onze medewerkers zijn namelijk soms te kwetsbaar om te functioneren in het reguliere arbeidsproces. En wij willen deze bijzondere mensen graag vertrouwen geven, (weer) laten groeien en bloeien. “

“Taarten bakken vinden ‘onze dames’ natuurlijk ontzettend leuk en laat dat nou dé perfecte combinatie zijn. Onder professionele begeleiding helpen wij bijzondere mensen graag naar een mogelijke volgende stap op de arbeidsmarkt. “